Şişe Etiketleme makinesı

Şişe Etiketleme makinesi modelleri dolum işlemi ve kapaklarının kapatma işlemleri yapıldıktan sonra kutu, şişe gibi mahsul ambalajının numunesi vasıtası ile, silindirik etiketleme, çift yönlü etiketleme, üst alt etiketleme gibi etiketlemeler olmak üzere sınıflara ayrılır. Kozmetik, gıda, ilaç sanayi gibi dallarda görev yapan işletmeler için kullanmaya elverişli makinelerdir. Şişe Etiketleme makinesi, çift taraflı etiketleme makinesi, kapak kapatmak yöntemi çıkan daha önce oluşturulmuş miktarda ki ambalajlar numunesi vasıtası ile Şişe Etiketleme makinesi tarafına ulaşmaktadır. Mevcut yere ambalajlara ön kontrol yöntemi yapılarak ambalajlar etikete orantılı biçime getirilir sonrasında numunesi palet ile orantılı bir şekilde olarak çalışır vaziyette üst ağırlık bandıyla ambalajı tuttuktan sonra bu alanda mahsul ambalajlarına dikkatli bir biçimde çift yönlü bir biçimde ambalaja etiket işlemi yapılmaktadır. Kulp ambalaj makineye has etiketleme makineleri değişik mahsuller ve miktarlar için spesiyal olarak hazırlanarak yapılmaktadır. Çift yönlü Şişe Etiketleme makinesi pratik kullanma, makinenin bakımı ve takılıp çıkarılabilen aparatları sayesinde hijyen hususunda öne çıkmakta. Tek yönlü etiketleme makinesi, numunesi üstünden ön tarafına gelecek olan ambalaj hızlı bir biçimde sorunsuz etiketleme yöntemi yapılmaktadır. Kulp ambalaj makinalarına ait olan bu makineyle endüstriyel ambalajlar bu yerde dilediğiniz şekilde çift ya da tek yüz olarak etiketleme yöntemi yapabilirsiniz. Hizmet koşullarına ilişkili olarak etiketleme kabiliyeti farklılık gösterir. PLC panel düzeneği sayesinde pratik ve anlaşılır bir biçimde etiketleme ve numunesi sürati gibi nitelikler konforlu bir biçimde değiştirilir. Silindirik Şişe Etiketleme makinesi, kapak kapatmak ile dolum makinesinde bir numunesi vasıtasıyla gelen silindirik yapıda olan mahsul ambalajının etiketlenme işi yapabilmek için kullanabilirsiniz. Kozmetik, temizlik, ilaç, gıda gibi alanlarda kullanmaya elverişli bir makinedir. Etiket yükseltisi üç çeşit boyda normal şekilde yapılmaktadır. Alt ve üst etiketleme makinesi, kapak kapatma ve dolma makinesinden yatay bir biçimde numunesi vasıtası ile gelecek ambalajların üst ve alttan olacak şekilde dilediği biçimde etiketlenmesine yardımcı olan makinedir.

Şişe Etiketleme Makinesi Çeşitleri

Şişe Etiketleme makinesi, aplikasyon ve baskı sistemini kullanarak ürünün üzerine üretici, ürün veya barkod gibi bilgilerin detaylarını bilgisayarda etiket tasarımı yaparak ürünlerin üretim sırasında basılması için kullanılan makinadır. Etiket baskıları için etiket makinaları farklı tiplerde termal printerları donatılmıştır. Birbirinden çeşitli varyasyona sahip olan Şişe Etiketleme makinesi bulmanız mümkün. Bunun haricinde şişeler, kozmetik etiketler, poşetler veya deterjan kutuları gibi birden farklı dalda kullanılan şişeler, istediğiniz boyutlarda, kutular, kavanozlar gibi ürünleri de etiketleyebilirsiniz. Etiketlemesi yapılacak materyallere göre hava üflemeli veya vakumlu, döner kollu veya temaslı aplikatörler kullanılmaktadır. Şişe Etiketleme makinesi modellerinin otomatik olan makinaları vardır.

Şişe Etiketleme makinesi Ne İşe Yarar?

Bitmemiş şişeleme işleminde, şişelerin raf süresini tanımlamayı sağlayan barkod etiketlerinin baskısında kullanılan makinedir. Edinme dizisindeki başka kademelerden olan perakende sayışı esnasında alan kişilere şişelenen mahsul konusunda bilgi vermesini sağlayan etikettir. Bütün etiketler gerçek süreli olarak uygulanır ve barkodu dikey çubuk doğrultusunda görüntülenebilir.

Şişe Etiketleme Makinesi Fiyatları Nasıl?

Şişe Etiketleme makinesi, modellerinin özelliklerine göre, markaya göre ve üretiminde kullanılan materyallere göre farklılık göstermektedir. Makinaların boyutları, kullanım alanları, özellikleri, kullanılan alanın farklılığı ile fiyatlarında da değerlendirmeler yapılmaktadır. Kulp ambalaj firmasında bulunan makinalar sın derece yüksek kalite de olmasıyla birlikte makinaları sizlere uygun fiyatlara sunmaktadır.

Şişe Etiketleme Makinesi Ne İçin Kullanılır?

Etiketler temel amaçları tanımlamaktadır. Üst kısmına yapıştırdığınız ürünleri her bakımdan tanımlamaya yarar. Sizler ürünü nasıl tanımlamak isterseniz Şişe Etiketleme makinesi ürünü o şekilde tanımlayabilir. Üretimi yapıldığı saate göre, içeriğine göre, içerisindekilerin miktarına göre, son kullanma tarihlerine göre, renklerine göre ve istediğiniz her konuda tanımlama şekline göre etiketlemeler yapabilirsiniz. Ürün hakkında bilgilendirme yapmaya yönelik kullanılan makinalardır.